Ένα μοναδικό τριήμερο event αφιερωμένο στους λάτρεις του αυτοκινήτου και της αυτοκίνησης οργανώνεται, για μια ακόμη φορά, από την VAG Comment στις 30-31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014.

Σ΄ ένα λειτουργικό και άνετο χώρο στην αποθήκη 8 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης συνδυάζεται αρμονικά η παρουσίαση από τους επαγγελματίες του κλάδου όλων των νέων προϊόντων και των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων με τη διεξαγωγή διαγωνισμών, σκληρών αναμετρήσεων, ριψοκίνδυνων θεαμάτων, extreme sports και απολαυστικών show.

Ο «Γύρος του Θανάτου» (Globe of Death) υπόσχεται να κόψει την ανάσα των θεατών ενώ οι επιδείξεις δεξιοτεχνίας (Drift και Stund extreme Shows) με πλαγιο-ολισθήσεις και απολαυστικά shows από πανίσχυρα αγωνιστικά και ειδικά τροποποιημένα για επαγγελματική οδήγηση οχήματα θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Τα δυνατότερα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην Ελλάδα θα κοντραριστούν στο διαγωνισμό ηχοσυστημάτων ( Dbdraracing / Bass-race / Face to Face / Top-Dog / Drive By ) πλημμυρίζοντας με άφθονα decibel την ατμόσφαιρα.

Εκρηκτικό θέαμα ταχύτητας και μοναδικών προσπερασμάτων θα προσφέρουν τα νίτρο τηλεκατευθυνόμενα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε μια αναμέτρηση σε ειδική διαγράμμιση (RC On Road Race Contest) ενώ οι οδηγοί στο Buggy Racing σε ένα πρωτόγνωρο θέαμα με περιστροφές, κόλπα και άλματα θα ενημερώσουν το κοινό για ένα από τα πιο δημοφιλή extreme sports ανά την υφήλιο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων διατίθενται στην ιστοσελίδα http://www.thessalonikituningshow.gr καθώς και από τη διοργανώτρια εταιρεία.

Πηγή: thestival.gr